DANGER Rock The Night 13/03-09

Fredag aften gik turen til Rock The Night hvor Danger skulle spille opvarmning til Zodiak Mindwarp. Dørene åbnede kl. 21 og Danger gik først på scenen lidt før kl. 23.
De startede med en energi så man var i tvivl om det var en stadion koncert eller Rock The Night med et par hundrede mennesker. Sange som First Touch, Miss Money og Hey You blev spillet så man kunne undre sig over at Danger aldrig har udgivet en CD og er et forholdsvis nyt band. De spillede som om de havde spillet sammen i mange år.
 
De fik publikum godt med fra start og fik efterhånden som koncerten skred frem fyldt gulvet lige foran scenen med frække RTN tøsser og tilhørende rock fyre. Basisten Togge Rock fik fyret den klassiske sætning af som at vi havde taget så godt imod dem i Danmark, så nu vil de invitere os en tur til Califormien. Og så kom hittet California Red, som er et typisk sleaze nummer med fede guitar soloer og en rå vokal fra forsanger Jesse Kid. Det virkede som om at det var det eneste nummer som publikum rigtig kendte, så der blev sunget fællessang til den store guldmedalje.
 
Derefter kom On the Run samt et andet nummer som fik publikum godt med nemlig Shove it... up your azz... Koncerten sluttede med et lille ild show hvor Rob Paris guitar  og Danny Cräsh trommestikker spruttede med ild... Fedt show på et lille sted som Stengade 30.

 

Alt i alt spillede Danger ca. 40 min og fik givet et kanon show med fuld knald på fra start til slut. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg ser dem live og jeg ser meget frem til udgivelsen af deres debut cd. Indtil videre har de udgivet en EP "First Tuch" med 6 numre på.
 
Endnu engang kan man undre sig over kvaliteten på svenske band for tiden. Her kommer et band som aldrig har udgivet en CD og blæser taget af Stengade. Havde de været danskere havde det uden tvivl været landets fedeste sleazeband, men i Sverige drukner de næsten i alle de andre. De lever og ånder tydeligt for musikken og det er noget som man desværre ikke ser mange bands gøre herhjemme. Keep sleazing DANGER.

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net